Představení týmu vodičů pod vedením Petry Heřman

Aktuality Ročník 2017

I v letošním roce se můžete přidat k vodičům, kteří vás trasou Kbeslké 10 provedou v předem daném čase. Pro letošní rok přidáváme i cílový čas 60 minut. Seznamte se s těmi, kteří jsou připraveni vám pomoct:

40. min.

  • Michal Vítů: Michala snad už ani není potřeba zvlášť představovat. Spoluautor Běžecké čítanky Miloše Škorpila, šéftrenér a zakladatel RunCzech PACEMAKERS, který naběhá přes rok více než 8 tisíc kilometrů. Jestli si s ním chcete popovídat, musíte zaručeně nazout běžecké boty. Tempa se bát nemusíte, zaběhá si s každým velice rád.      
  • Jiří Fix: Pátou sezónu patří k nejrychlejším vodičům z řad seskupení RunCzech PACEMAKERS a za poslední čtyři roky má na svém kontě víc než 30 odběhnutých maratonů. To svědčí o tom, že vás povede hotový matador.

45. min.

  • Rostislav Tomeš: Tenhle zkušený vodič už Kbelskou desítku odvodil 13 krát za sebou, určitě vás v tom nenechá ani tentokrát. I letos mu patří druhý nejrychlejší čas. V minulosti jste ho mohli potkat na trati jako vodiče RunCzech běžecké ligy.
  • Jiří Mašek: Vodičství je hlavní smysl jeho běhání a věnuje se mu již pátým rokem. ¾ závodů odběhne právě jako vodič. V Plzni trénuje začátečníky i středně pokročilé, vede vodičskou skupinu TEMPO MAKERS a hlavně připravuje budoucí případné vodiče právě na tuto roli.

50. min.

  • Petr Kudláček: V roli vodiče myslí hlavně na ty, co běží kolem něho. Je součástí seskupení  RunCzech PACEMAKERS, kde zastupuje ty nevytíženější cílové časy. Potkat se s ním můžete na pravidelných výbězích Běžecké školy Prahy 4, kde působí jako trenér a poradce.   
  • David Grygar: Běhu se intenzivně věnuje víc než 5 let. Prvním větším závodem byla právě Kbelská 10, kterou celých 7 km běžel se zlomenou pánevní kostí a v návalu endorfinů doběhl i takto do cíle. Posledním velkým závodem byl legendární maratón z Marathonu do Atén na podzim r. 2016.

60. min. (novinka – letos poprvé!) 

  • Lucie Síbrová: Bývala atletka a v současné době učitelka biologie a TV, je letos mezi vodiči Palestra Kbelské 10 nováčkem. Kromě Kbelské desítky ji můžete potkat na tréninzích Mattoni FreeRun v pražském parku Letná, kde působí jako kouč a atletický trenér.